GOOISCH FRIETHUYS

GOOISCH FRIETHUYS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 160 beoordelingen
16 sep 2020 om 12:39 Beste frietjes van Hilversum!! Ook de kalfskroketjes zijn erg lekker. Goede portie sausjes. Bezorger was een uur te vroeg, maar kwam daarna netjes op tijd opnieuw, mét een extra kaassouffle van het huis, heel netjes!!
11 sep 2020 om 21:34 Na heel erg lang wachten vol verwachting aan het eten begonnen. Helaas niet voor herhaling vatbaar. De friet was erg lekker maar de kipsate was niet lekker. Ik heb het weggegooid. De saus was spaarzaam over de saté gedaan.
4 sep 2020 om 19:36 Top eten, lekker vers, heerlijk eten. Goede prijs!!. Ga zo door
29 aug 2020 om 19:52 Goed eten. Snelle en vriendelijke bezorging
26 aug 2020 om 19:02 Heerlijke patat, en het stoofvlees was gewoonweg super. Absolute aanrader
16 jul 2020 om 7:30 Sneller geleverd dan gemiddeld en grote porties, tevens goed warm terwijl ik vooraf twijfels had of patat goed warm geleverd kon worden.
4 jul 2020 om 20:59 Heerlijke friet maar 40 min later dan afgesproken en de broodjes Bij de kroket waren nog half bevroren. Waarschijnlijk een super drukke avond want dictees niet de kwaliteit die we gewend zijn.
14 jun 2020 om 22:18 Heerlijke frieten en de snacks ook van prima kwaliteit. Alleen jammer dat de kipsaté op z’n kant in het tasje zat. De toch al spaarzaam gedoseerde saus zat overal behalve op de spiesjes. Ik lees andere recensies met soortgelijke ervaring. Jammer...
13 jun 2020 om 20:07 Vandaag teruggebeld voor de incomplete bestelling van gisteren. Super opgelost!
12 jun 2020 om 20:35 Incomplete bestelling ontvangen. Via telefoon, WhatsApp en social media contact geprobeerd te zoeken. Via alle kanalen geen gehoor. Uiteindelijk voor iets betaald wat we niet hebben gekregen!
5 jun 2020 om 19:33 Echt erg lekker voor een simpel frietje, net even anders en gewoon goed, ook erg vriendelijke en correcte bezorger.
28 mei 2020 om 11:25 duurde erg lang, werd uiteindelijk netjes over gebeld. saté en sausjes ondersteboven in de tas, zoete friet was slap en klef